Krusman Nödduschar är ISO certifierade
enligt ISO-9001:2015 och ISO-14001:2015.

Kontakta oss

Om oss

 

Krusman Nödduschar AB är tillverkare av ögonduschar, nödduschar, utomhusduschar, kombinationsduschar och isolerade duschkurer. Vi förmedlar kunskap om riskåtgärder, lagar och krav som ställs på ögonduschar och nödduschar samt skapar rutiner för att rädda liv. Vår kunskap ger dig trygghet.

Krusman Nödduschar AB är ett familjeföretag som startades 1971 i Sverige. Idag ägs och drivs företaget av andra generationen. Vi levererar ögonduschar och nödduschar till bl.a. hela Skandinavien, Centraleuropa, mellanöstern och Sydamerika. Vi har över 40 års erfarenhet inom hälsa och säkerhet samt egen tillverkning i Sverige sedan 1986. Våra produkter är tillverkade och utvecklade efter de kvalitetsstandarder som finns.

Lagar och föreskrifter har förändrats med tiden, och vi med dem. Vår skyddsutrustning uppfyller de krav som ställs här i Sverige, såväl som på övriga marknader.

»

Installera nöddusch eller ögondusch, steg för steg

1. Rätt placering av ögon- & nöddusch

2. Vattenmängd i ögon- & nöddusch

3. Tempererat vatten

4. Säkerhet vid tryckfall i vattnet

5. Reducerat tryck

6. Anpassa material i duschen för rätt miljö

7. Ventil

Kvalitet och miljö

Kvalitet handlar om att göra rätt från början. Våra produkter är utvecklade efter de kvalitetsstandarder som finns. Vi förmedlar kunskap om riskåtgärder, lagar och krav som ställs på ögonduschar och nödduschar samt skapar rutiner för att rädda liv. Vi vill minska vår miljöpåverkan både i tillverkning och i vår dagliga verksamhet och vi ska som minimum följa aktuella lagar, andra krav, samt branschkrav.

Läs mer