Krusman Nödduschar är ISO certifierade
enligt ISO-9001:2015 och ISO-14001:2015.

Kontakta oss

Lediga jobb

Vi söker en säljkoordinator för finska marknaden

Lite kort om Krusman Nödduschar AB

Krusman Nödduschar AB tillverkar och säljer ögon- och nödduschar. Tillverkning och kontor ligger i Västerås och vi levererar våra produkter i Skandinavien, Centraleuropa, Mellanöstern med fler. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO-9001 och ISO-14001. Läs mer om oss här »

Vi söker nu en säljkoordinator till kontoret i Västerås som primärt kommer att arbeta mot den finska marknaden. Du kommer arbeta i ett team tillsammans med försäljningsansvarig för den finska marknaden (som är baserad i Finland).

Dina arbetsuppgifter

Som säljkoordinator har du en central roll och i arbetet ingår bland annat att vara säljsupport och administrativt stöd till försäljningsansvarig i Finland, offert- och orderregistrering, översättning av produktdokumentation samt teknisk dokumentation till kunder i Finland. I tjänsten kan det även ingå att vara stöd på plats vid till exempel mässor på den finska marknaden. Du är flytande i svenska, finska och engelska i både tal och skrift.

Som person trivs du med att arbeta i team men är också van vid att arbeta självständigt. Du utför ditt arbete med god kvalitet och har lätt för att kommunicera med såväl kunder som anställda inom företaget. Du behärskar de vanligaste programvarorna Word och Excel. Det är bra om du har kunskaper från olika data- och affärssystem eller har lätt för att lära dig nya.

Din profil

Krav för tjänsten:
– Du behärskar finska, svenska och engelska i både tal och skrift.
– Du har intresse för eller en bakgrund med teknisk projektdokumentation
– Lämplig utbildning

Vi värdesätter personliga egenskaper som:
Flexibilitet, noggrannhet och god social kompetens.

Du identifierar dig med våra värderingar.

Övrigt och kontaktuppgifter

Arbetsplats: Västerås
Anställningsform: Heltid

Låter den här tjänsten intressant för dig ber vi dig söka så snart som möjligt, urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Eriksson på telefon 0762-356616. Skicka in din ansökan direkt vi Linkedin eller ansök via e-post till linda@krusman.se

Välkommen med din ansökan!

»

Installera nöddusch eller ögondusch, steg för steg

1. Rätt placering av ögon- & nöddusch

2. Vattenmängd i ögon- & nöddusch

3. Tempererat vatten

4. Säkerhet vid tryckfall i vattnet

5. Reducerat tryck

6. Anpassa material i duschen för rätt miljö

7. Ventil

Kvalité och miljö

Kvalitet handlar om att göra rätt från början. Våra produkter är utvecklade efter de kvalitetsstandarder som finns. Vi förmedlar kunskap om riskåtgärder, lagar och krav som ställs på ögonduschar och nödduschar samt skapar rutiner för att rädda liv. Vi vill minska vår miljöpåverkan både i tillverkning och i vår dagliga verksamhet och vi ska som minimum följa aktuella lagar, andra krav, samt branschkrav.

Läs mer